Introductie seminar Learning Animals online - Learning Animals
350635
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-350635,eltd-cpt-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Introductie seminar Learning Animals online

Voor iedereen die geinteresseerd is in de opleiding die in Nederland in April start.

Een lezing waardoor je verder kijkt, niet alleen door nieuwe inzichten, maar vooral door het afbreken van oude aannames. Het speciesisme voorbij in het dagelijks leven.

Kijken vanuit de aandacht van een dier.

INTRODUCTIE:
Er is steeds meer aandacht voor niet-menselijke dieren, hun intrinsieke waarde, welzijn, hun capaciteiten en behoeften, maar ook een behoefte aan inzicht in de verschuivingen in de maatschappij van normen en waarden ten aanzien van het samenleven met andere dieren.

Want de vraag is wat nieuwe kennis doet? Waarborgen van kwaliteitservaringen van andere dieren, of het ontwikkelen van een geavanceerder gebruik? Verdiepen van relaties? Of het vergroten van verwachtingen?

Daarom geeft Learning Animals introductie-lezingen, voor iedereen die geïnteresseerd is in de relatie tussen mensen en andere dieren en de ontwikkelingen daarbinnen, waarin een gelijkwaardige relatie tussen mensen en andere dieren centraal staat en waarin inzicht wordt verkregen welke vragen je je kunt stellen ten aanzien van de groeiende interesse en huidige ontwikkelingen.

INHOUD:
Vragen waar antwoord op wordt gegeven zijn onder andere:
– Welke verschuivingen vinden er plaats binnen de normen en waarden van de maatschappij t.o.v. onze samenleving met andere dieren?
– Welke impact heeft het antropocentrische denken hierin?
– Waarom is het belangrijk voor het welzijn van mensen en andere dieren om de dominantie-overtuiging en het manipuleren van het gedrag van een dier los te laten, en aandacht te hebben voor sociale relatie-dynamiek?
– Wat houden de Learning Animals-opleidingen over cognitie bij dieren en de Animality Studies in?
– Hoe kun je in het dagelijks leven beginnen met het herkennen van de eigen aandacht van een ander dier?

Beginnen met herkennen van de eigen aandacht van een kip, snappen waarom een paard onterecht als vluchtdier wordt bestempeld, het verschil tussen intelligentie en trainbaarheid van een hond, de kritische kant van ontwikkelingen van dier-geassisteerde activiteiten (bijvoorbeeld in de zorg); de introductie-lezing is een bron van inzicht, bewustwording, reflectie en inspiratie.
“Moving On” naar een samenleving waarin kwaliteitsbelevingen centraal staan voor iedereen.

UITSPRAKEN VAN EERDERE DEELNEMERS:
“De ruimte vinden om naar kennis te luisteren die bijna als taboe voelt, terwijl het de essentie betreft van ons bestaan. Geweldig”
“Een introductielezing bij Learning Animals laat je niet onberoerd.”
“Een heleboel stof om over na te denken.” “Een wervelwind aan inspiratie” “Woorden die intenties tastbaar maken” “Diepgang” “De ruimte om voorbij grenzen te kunnen kijken”.

VAN LEARNING ANIMALS STUDENT:
“Samen met je familie leren en beleven, nooit verwacht dit avontuur te kunnen/mogen ervaren!”

INSCHRIJVEN
Lezing Online | Vrijdag 14 Februari 2020 | Tijdstip 19.00 – 21.00

kosten voor deelname 35,- Euro | Te betalen via paypal of (internationale) bankoverschrijving. Details voor de betaling en factuur volgen via email na bevestiging. | Maximum aantal deelnemers: 8 !

De lezing wordt in de Nederlandse taal gegeven door José De Giorgio-Schoorl

https://zoom.us/meeting/register/vJUlcO6rqzIrZnvai_YElukvBXp18nVVbA

Inschrijven via: online-inschrijving
Inschrijven via Online platform Zoom Seminar 14 Februari

We are all Learning Animals
Care to go beyond – Learning Animals
www.learninganimals.com

Online-seminars zijn interactief. Om de ruimte te waarborgen voor eigen vragen van de deelnemers, worden deze seminars niet geregistreerd. De lezingen zijn dus niet naderhand online beschikbaar, maar worden gegeven om ‘live’ te kunnen beleven.

Kalender:
Start Learning Dog Opleiding | April 2020, Emst-Nederland
Basisstudie Animaliteit “Learning Dog” start April, Emst Nederland

EVENTI

No event found!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.