Animality Rules in Nederland - Learning Animals
Studies om te groeien in samenleven met andere dieren.
350849
post-template-default,single,single-post,postid-350849,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Animality Rules in Nederland

Learning Animals Opleidingen

Studies om te groeien in samenleven met andere dieren.

De opleidingen van Learning Animals brengen een veranderende kijk op samen leven en op het waarborgen van belevingen voor anderen. Een verschuiving van paradigma, vanuit een ethisch perspectief waarbinnen de integriteit van een ieders eigenheid gewaarborgd wordt.

In het weekend van 4 Juli was Learning Animals weer in Nederland, om een groep deelnemers mee te nemen in het ervaren en begrijpen van andere aandacht in de dynamiek met anderen. De nuances terugvindend die in een moderne cultuur verloren gaan in de reactiviteit van interactie.

In een dialoog zonder woorden, weer eigenaar kunnen worden van je eigen beleven en groeien in het kunnen beleven van een ander – zonder jezelf te verliezen, zonder de ander te verstoren.

De Learning Animals studies creĂ«ren een perspectief-verandering waarin ruimte ontstaat voor andere informatie, voor het terugvinden van een capaciteit waarin het aansluiten bij het beleven van informatie centraal staat, in plaats van een continue reageren op het dagelijks leven – ook in eigen huis.

Learning Animals maakt een paradigma-verschuiving duidelijk, in kennis en praktijk, een beweging die breekt met de huidige continue focus op gewenst gedrag – de resultaatgerichte focus die op steeds meer niveaus doorwerkt; gedrag, gewenste aandacht, gedachten, innerlijke staten.

Het begrijpen van een ander paradigma is van belang om inzicht te verkrijgen in de natuur van cognitie, van de behoefte om bij eigen informatie te kunnen komen en weer keuzes te kunnen maken vanuit eigenheid in een steeds reactievere maatschappij.

Begin Augustus zijn we terug ! Voor informatie over informerende lezingen en nieuwe opleidingen: contact@learninganimals.com