Najaar 2020: Twee nieuwe studies voor Nederland-België - Learning Animals
Studies om te groeien in samenleven met andere dieren.
350907
post-template-default,single,single-post,postid-350907,single-format-standard,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Najaar 2020: Twee nieuwe studies voor Nederland-België

Learning Animals nieuwe studies, najaar 2020

Studies om te groeien in samenleven met andere dieren.

Twee nieuwe Learning Animals Studies zullen dit najaar in Nederland starten:

Eindelijk het Learning Human basistraject, voor iedereen die wil groeien in het begrijpen van eigenheid en eigen ervaren in sociale dynamiek en de bijzondere en fiere studie “Animality Roots” om te groeien in samenleven met andere dieren, en speciestische en objectiverende aannames in gangbare kennis te leren herkennen en doorbreken, om ruimte te maken voor een evolutie in kennis en begrip van samenleven met andere dieren.

De Learning Animals studies creëren een perspectief-verandering waarin ruimte ontstaat voor andere informatie, voor het terugvinden van een capaciteit waarin het aansluiten bij het beleven van informatie centraal staat, in plaats van een continue reageren op het dagelijks leven – ook in eigen huis.

Learning Animals maakt een paradigma-verschuiving duidelijk, in kennis en praktijk, een beweging die breekt met de huidige continue focus op gewenst gedrag – de resultaatgerichte focus die op steeds meer niveaus doorwerkt; gedrag, gewenste aandacht, gedachten, innerlijke staten.

Het begrijpen van een ander paradigma is van belang om inzicht te verkrijgen in de natuur van cognitie, van de behoefte om bij eigen informatie te kunnen komen en weer keuzes te kunnen maken vanuit eigenheid in een steeds reactievere maatschappij.

 

Informatie Learning Human Basistraject

Inschrijfverzoek Online

 

Informatie Animality Roots

Inschrijfverzoek Online